Preturi Pistol de vopsit Bosch PFS 55 2012 oferte speciale

width=

Specificatii Pistol de vopsit Bosch PFS 55 2012:

Accesorii este rezervor vopsea de 600 ml, pahar gradat de masurare, prelungire maner pentru rezervor de 800 ml, lungime cablu (m) e 2.5, greutate (Kg) 1.3. Altele este sds bosch, spraycontrol technology, reglare fara trepte a debitului de vopsea, duza de vopsea in 3 trepte, maner softgrip. Putere nominala (W) este 280, capacitate de pompare (g/min) e 0 – 110 g/min, energie de pulverizare (W) 55. Suprafata vopsita este 5 mp in 12 min, volum rezervor (ml) e 600, portabil da.

Vezi detalii si preturi pe emag »

border=0Acest produs nu are inca un rating. Produsul a fost adaugat in data de 25 martie 2012

Testimonial:

Preturile pentru Pistol de vopsit Bosch PFS 55 pot fi gasite in magazine afiliate. De asemenea intre pozele prezentate pe site-ul nostru si produsul real pot exista diferente. Prezentarea preturilor aici nu este un contract si nu ne asumam nici o responsabilitate in aceasta privinta si totusi, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe lareducere.net si cele din site-urile partenere, ne cerem scuze dar in incearca noastra sa va oferim informatii cat mai corecte despre produse pot aparea diferente intre aceste informatii si produs. Viziteaza site-ul nostru inainte de a cumpara un produs pentru a putea beneficia de cel mai bun pret. Incercam sa prezentam doar magazine serioase, de unde poti cumpara in siguranta.. Te sustinem sa gaseti cele mai bune preturi din magazinele online de incredere.

Comentarii pe emag despre Pistol de vopsit Bosch PFS 55

sau traducere automata din engleza:

Comentariul tradus de Ciocan Toma spune:
De obicei ca calculatoare de mai multe persoane si mai mult propriile aceste zile si acestea au, de asemenea, acces la internet, asa ca prefera cumparaturile online. Pentru bani eu nu pot cu adevarat vina.I-am cumparat în primul rînd pentru a pulveriza arta cu lac, dar de atunci au descoperit zeci de alte utilizari pentru acesta, inclusiv gard meu si mobilier de gradina si pictat, de asemenea, un cabinet de baie cu vopsea normala, care arata uimitor este o idee foarte buna. Dar, in general, eu sunt foarte fericit cu acest pistol de vopsit, asa cum am citit într-un articol mare. Am adus acest produs în primul rând pentru a picta gratar de un cabinet de radiator (de exemplu, pentru a evita picura pe care le obtine cu o perie), asa ca este un lucru bun sa stii. Am fost foarte impresionat si de piesa de la Nisa din acest kit, s-au folosit numai acest lucru cu vopsele pe baza de apa, dar rezultatele au pâna acum a fost foarte placut.A cumparat mina de lire sterline de la 28. Pulverizare fina a vopselelor si dispersare redusa a acestora datorita SprayControl Technology – Sistem integrat de reglare a debitului de vopsea – SDS Bosch pentru o curatare rapida – Pozitie de parcare pentru pauzele de lucru. Ideea principala e ca am fost incantata pentru a obtine acest pistol de vopsit. În cartile, veti gasi ca Cred ca unele dintre produsele mai ieftine vor da la fel de bine un finisaj.

Comentariul tradus de Dorohoi Dana spune:
Site-uri de cumparaturi online sunt agresiv si în crestere, dar nu întotdeauna. Este dureros, dar nu de sunet, cu numarul de selectii si cantitatile de produse diferite, a oferit nu e de mirare de ce. Nu este un secret faptul ca exista o multime care cercetatorii au aflat ca numarul de utilizatori sunt în crestere, zi de zi si în SUA, numerele au trecut deja 139 milioane. Este facut acest lucru de locuri de munca destul de bine, continua sa citesti mai jos. Am sa va spun ca de cumparaturi online, nu mai este o noutate.

Comentarii pe emag despre acest produs mai poti gasi si pe paginile magazinelor ce vand acest produs. Acceseaza-le apasand butonul Vezi detalii si preturi pe emag din lista de mai sus.

Poti spune parerea ta aici despre produs.

Incoming search terms:

  • Emag ro pistol de vopsit auto
  • rezervor de plastic pentru pistol de vopsit

Related posts:

  1. Oferte Pistol de vopsit Bosch PFS 105 E preturi 2012
  2. Oferte Pistol de vopsit Bosch PFS 65 preturi 2012
  3. Oferte Pistol Playfect compatibil MotionPlus pentru Wii preturi 2012
  4. Oferte Bosch MSM6300 600 W turbo alb/grey preturi 2012
  5. Oferte Power Pistol Playfect 66815 pentru WII MotionPlus preturi 2012

Filed under: Pistoale De Vopsit