Preturi Rainbow Oregon Scientific RM901 2012 oferte speciale

width=

Specificatii Rainbow Oregon Scientific RM901 2012:

Altele este line-in jack pentru redarea muzicii de pe playerul mp3, carcasa transparenta cu efect de schimbare a culorii. Indici afisaj este alarma, semnal receptie ceas, lumina de fundal e electroluminiscenta, radio Clock da. Tip baterie unitate principala este cr2032, baterii incluse e 1, culoare negru. Alarma ceas are, alarma Snooze da, este, alimentare unitate principala adaptor 4.5v. Despre general stim ca are Ceas are, dimensiuni e 155 x 43 x 145 mm, greutate 516 g.

Vezi detalii si preturi pe emag »

border=0Acest produs nu are inca un rating. Produsul a fost adaugat in data de 25 martie 2012

Testimonial:

Preturile pentru Rainbow Oregon Scientific RM901 pot fi gasite in magazine afiliate. Te sustinem sa gaseti cele mai bune preturi din magazinele online de incredere. Incercam sa prezentam doar magazine serioase, de unde poti cumpara in siguranta.. Prezentarea preturilor aici nu este un contract si nu ne asumam nici o responsabilitate in aceasta privinta si totusi, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe lareducere.net si cele din site-urile partenere, ne cerem scuze dar in incearca noastra sa va oferim informatii cat mai corecte despre produse pot aparea diferente intre aceste informatii si produs. Viziteaza site-ul nostru inainte de a cumpara un produs pentru a putea beneficia de cel mai bun pret. De asemenea intre pozele prezentate pe site-ul nostru si produsul real pot exista diferente.

Comentarii pe emag despre Rainbow Oregon Scientific RM901

sau traducere automata din engleza:

Comentariul tradus de Hadar Anton spune:
Deci, acum aveti posibilitatea sa alegeti 5 optiuni de alarma, 4 sunete de relaxare si un standard de oregon bip. Sunetele linistitoare sunt aspectul cel mai dezamagitor, în special functia de alarma, este ideea principala. WS-650S Silver (2GB) with DNS incl. I-am cumparat acest ceas rainbow oregon dupa comentarii mari.Daca iti place ceva de genul asta pentru a merge la culcare la, primele doua ar trebui sa fie ok, asa ca este un lucru bun sa stii. Acesta este un minunat si exista doua setari de luminozitate. Când estompat de afisare este înca destul de puternica astfel încât, daca sunt afectate de ecrane luminoase, nu merge pentru aceasta unitate.Este într-adevar dezamagitoare ca în cazul în care acest lucru nu a fost alarma claxonatului acolo ai putea fi trezit de lumina programat schimbarea si valuri pe mal, la fel ca asta. Din experienta mea de pe echilibru acest ceas este ok, dar eu nu simt ca face ceea ce spune pe tabla.

Comentariul tradus de Ciocan Toma spune:
Suna bine, dar astfel încât atunci când alarma se te Tweeting pasari si culori pe ecran, care nu fac pentru trezire nepoliticos ca suprapunerea alarma claxonatului va ofera. Alarma sonor standard este mult mai putin dura, asa cum am citit intr-un articol. Tu nu trebuie sa fie un filozof sa stii ca ceas rainbow oregon pare a fi foarte durabil si puternic si simt ca ne putem baza pe el pentru mai multi ani de acum încolo. Dupa cum stiti, primele doua sunete linistitoare sunt sunete de plaja si de pasari, în gradina si sunt rezonabile. AAA battery. În cele din urma un variator variabil de a transforma ecranul în jos ar face acest lucru un ceas de ceas mare pare ok, dar este mult mai dus la luminos – chiar si în pozitia estompat ea capacele pâna dormitor întreg. Dupa cum stiti curcubeu-caracteristica este unnessacary ceva, nu am folosit-o.

Comentarii pe emag despre acest produs mai poti gasi si pe paginile magazinelor ce vand acest produs. Acceseaza-le apasand butonul Vezi detalii si preturi pe emag din lista de mai sus.

Poti spune parerea ta aici despre produs.

Related posts:

  1. Oferte Oregon Scientific RRM320P cu proiectie alarma si radio Negru preturi 2012
  2. Oferte Oregon Scientific RM368P cu proiectie si radio-control negru preturi 2012
  3. Oferte Oregon Scientific RRA320PN cu proiectie si alarma Alb preturi 2012
  4. Oferte Oregon Scientific RRA320PN cu proiectie si alarma Galben preturi 2012
  5. Oferte de perete cu forecast si temperatura Oregon Scientific JM898WF preturi 2012

Filed under: Ceasuri